Loppesupermarkeder – dag 6

På 6. dagen var jeg igen i køkkenskufferne. I dag kasserede jeg en persillehakker, en persillekniv, en lille stabel bordskånere og en ret sød rund æske med julekageforme som John havde 2 stk. af – gode ting, men ting vi ikke bruger eller som vi har dubletter af – de kommer i en loppemarkedskasse. Derudover smed jeg to glas med glaspest i glascontaineren. De irriterer mig hver gang jeg får fat i dem, og da vi har et hav af glas er der jo ingen grund til at lade sig irritere af pestbefængte glas dagligt.

Det er blevet ret populært med genbrugssupermarkeder – der er åbnet mange af dem de seneste år, så de ligger visse steder i skarp konkurrence med hinanden. Jeg har benyttet poppeloppen i Frederikssund, det er hyggeligt og uhøjtideligt og så er det tæt på hvor jeg bor. For nyligt åbnede Lidkøb en filial på Østerbro og der benyttede jeg åbningstilbuddet og fik for halv pris en stand i 5 uger. Vi kørte derind flere gange og betalte benzin og parkering og brugte tid i weekenderne på det, men vi endte også med en fortjeneste på knap 2000kr. Og så kom vi af med en masse ting som vi ikke længere brugte. Vi satte priserne meget lavt fordi vi hellere ville af med det end at spekulere i fortjeneste og risikere at brænde inde med sagerne.

Fordelen ved Lidkøb er at de har en hjemmeside, hvor man hjemmefra kan tilføje varer og priser. Når man så møder op i butikken kan man printe priserne ud og klistre dem på varerne – og hjemmefra kan man også følge med i hvilke varer der bliver solgt, hvor meget man har tjent og hvornår pengene bliver indbetalt.

Skriv et svar

Your email address will not be published.