17. oktober på badeværelset.

Oprydningen på badeværelset fortsatte 17. oktober – jeg gik gennem skabe og skuffer og fandt frem til gamle lusekamme, parfume – og deodorant – rester, makeuppung med medicinrester, tom emballage, udtjent barberhøvl, brunt plastik etui til tandbørste og et par andre småting. Jeg elsker at ordne på badeværelset, men hader at gøre det rent. Jeg finder rester og stiller dem frem så de kan blive brugt eller kasseret, jeg tørrer hylderne af og organiserer produkter og intet undgår min opmærksomhed.

Min plan er at være så økologisk som overhovedet muligt, men det er fremadrettet, så de sæber, cremer og andre produkter vi har skal bruges op inden nyt bliver anskaffet. Jeg har flere forskellige parfumer stående så jeg behøver ikke at købe nye dufte før jeg får brugt de gamle op. Vi har endnu plastikvatpinde og konventionelle vatrondeller, men jeg skal sørge for fornuftige alternativer når de er brugt op. I det hele taget skal det meste bruges op inden der anskaffes nyt – også selvom jeg skulle falde over gode tilbud. Jeg er tilhænger af at købe det man har brug for fremfor at lave lagre med ting, som ligger og venter på at blive brugt. På den måde kan man forhøre sig selv om det vitterligt er noget man har brug for, eller om det er en overflødig ting.

Skriv et svar

Your email address will not be published.