udflugt til lossepladsen 20. og 21. oktober.

 

I week-enden kørte John og jeg to trailer-læs på genbrugsstationen – vi tømte et skur for nogle kasserede møbler skilt ad – en masse gamle glas og en pose med plastik rester. Og der var så meget at jeg uden at tælle gjorde det ud for hele weekendens skraldemængde både for d. 20. og d. 21.

Da jeg boede i Gentofte var der den luksus at der blev hentet storskrald hver 14. dag (og haveaffald hver 14. dag) Man skulle bare ordne det efter reglementet – så kom en skraldebil tidligt om morgenen og kørte sagerne væk. Folk kasserede de vildeste ting, så det kunne godt betale sig at gå en tur blandt bunkerne og finde gode sager. Jeg har slæbt et garderobestativ og opbevaringskurve med hjem og jeg så engang et komplet spisestue sæt med bord og stole i den fineste gammeldags stil med udskæringer m.m. Men jeg kunne ikke havde det med mig og godt det samme, da jeg ikke havde noget at bruge det til, men der var givetvis andre, der kunne have fået glæde af det.

Her i kommunen skal man selv sørge for at køre på genbrugsstationen og det kræver jo lidt mere arbejde samt en trailer. Men når først skuret er tømt og affaldet placeret i de rigtige containere er begejstringen total.

Skriv et svar

Your email address will not be published.