Fejl og mangler.

Her på det seneste er jeg blevet mindet om, hvor utilstrækkelig jeg er på miljøfronten. Jeg begår ustandselig fejl – smider en masse plastik ud, bruger køkkenrulle og opvaskemiddel, spiser og drikker konventionelle produkter og så fremdeles. Shame on me. Det er jo fint at man kan slå sig i hovedet med det også, for noget skal man jo slå sig i hovedet med, og så længe man ikke er perfekt er det ikke godt nok.

Men i stedet vil jeg klappe mig selv blidt på skulderen og sige at lidt har jo også ret og alle de her små bitte museskridt jeg tager sammen med alle de andre, der tager skridt i forskellige størrelser, det må batte. Der sker noget hver dag. Og skruer jeg tiden et år tilbage … DA BRUGTE JEG TØRSHAMPOO PÅ SPRAY. Og jeg overvejede en enkelt kød fri dag om ugen (nu dropper jeg kødet de fleste af dagene). I dag faldt jeg over et link til opvaskemiddel uden plastflaske på DIY måden (spændt på hvordan John tager i mod soap-shakeren) og sådan sker der en lille smule hele tiden.

Og for at sætte det i system ligesom alt andet sættes i system og udvikles til kurser og udfordringer vil jeg nu give mig selv den udfordring de næste ca. 30 dage at tage et lille tilløb hver dag og notere, hvad jeg har gjort. Altså: I dag kreerer jeg en soap-shaker. Jeg forsøger mig med en tesi og et lille stykke sæbe, for på den måde undgår jeg at anskaffe mig to små sier og så er der nærmest sket 2 tiltag på samme dag – en soap-shaker og en besparelse.

opvaskemiddel

 


 

 

Skriv et svar

Your email address will not be published.