(ingen titel)

7/1-2020

Første uge er gået over al forventning – det skyldes ganske simpelt en grum influenza. Eller hvad det nu var. Fredag aften startede med lidt ubehag og rumlen i maven og udviklede sig til en nat med en spand ved siden af sengen og opkast ad libitum. Næste dag blev sovet væk og al madindtag i løbet af weekenden bestod af enkelte stykker ristet brød, 1 potion yoghurt og 1 portion havregrød. Det er jo en renselse og jeg er stadig på nedsat styrke.

Fredag fik jeg solgt en hundetaske på marketplace og heldigvis kunne John række den ud af hoveddøren og modtage de 100kr på mobilpay lørdag middag, hvor jeg lå i koma på første sal.

Jeg har også solgt 2 gange hundetræning og det er så 1100,00 som er tjent. Træningen skulle starte med introduktion i aften, men det måtte jeg altså aflyse!

John har sendt mig et regnskab i et excel-ark, som jeg sidder og hygger mig med – jeg har fået lavet et budget over alle faste udgifter og regnet ud, hvad der skal sættes til side om måneden og så skriver jeg indtjeninger og udgifter pr dato i et andet skema.

Og det er altså punkt 1.: lav et budget eller rettere: lav DIT budget. Hvis du overvejer købestop og hvis du bare vil spare penge i det hele taget, så skriv ned, hvor mange penge du bruger. Jeg fandt ud af at jeg bruger et beløb der divideret med 12 svarer til 700kr om måneden på gaver! De fleste gaver bliver indkøbt i december, men fordeler jeg det over året er det en stor andel pr. måned. Det er et af de steder jeg vil spare og derfor har jeg oprettet en Instagramprofil udelukkende med gaver. Det er hjemmelavede ting – mest strik – indtil videre, og ideen er så at fødselaren selv kan gå ind og vælge en ting fra kontoen.

https://www.instagram.com/clantemette/

Der er undtagelser – det er mine børn og niecer og store runde fødselsdage m.m. Men værtindegaver bliver hjemmelavede fra nu af. Det kan fx være  et glas clementin-te lavet af clementin tørret på brændeovn og blandet med kedelig sort te.

Så afmeldte jeg Netflix. Det er kun 100 kr om måneden eller 1200,00 om året.

Nu skal jeg ned og hente en dåse neskaffe hos en lokal, som skrev i byens FB-gruppe at hun forærede den væk. Tak.

Skriv et svar

Your email address will not be published.